Informatie

Wij verzorgen voor u de volledige organisatie van de uitvaart, vervoer van de overledene in een zwarte, grijze of witte rouwauto, opbaring thuis of in een mortuarium en beschikken over vele modellen uitvaartkisten. Wij vervaardigen in eigen huis hoogwaardig rouwdrukwerk, stijlvolle rouwkaarten en bijpassende dankbetuigingskaarten, desgewenst volgens uw eigen ontwerp en in full-color. Rouwbloem-arrangementen, van boeket tot krans kunnen wij voor u verzorgen en ook leveren wij diverse sier-urnen, as-sieraden en andere gedenkvormen.

Wij onderhouden goede contacten met alle begraafplaatsen en crematoria in Zeeland en daarbuiten. Voor een crematie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het gemeentelijk crematorium in Middelburg, het crematorium in Terneuzen, crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom, crematorium Zegestede in Roosendaal, crematorium Yarden Rotterdam Zuid en crematorium Hofwijk in Rotterdam. Voor een begrafenis kunt u denken aan bijvoorbeeld Burgh-Haamstede, Zierikzee, Nieuwerkerk, Bruinisse en alle dorpen die daar tussen liggen maar ook de begraafplaatsen op Walcheren, Noord- en Zuid Beveland, zoals, Goes, Vlissingen en Middelburg. Ook is het mogelijk om uw wensen m.b.t. de uitvaart vooraf vast te leggen. U kunt dat doen door ons online wensenformulier in te vullen of de papieren versie bij ons aan te vragen. Heeft u vragen of stelt u prijs op een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek dan nodigen wij u bij deze uit hiervoor een afspraak te maken.

Rouwvervoer


Wij hebben de beschikking over een grijze of een zwarte rouwauto. De keuze is aan u. Volgauto's zijn beschikbaar in een bijpassende kleurstelling.

Heeft u speciale wensen zoals bijvoorbeeld de uitvaart truck, uitvaartbus, een witte rouwstoet of vervoer per zwarte of witte rouwkoets? Informeer naar de mogelijkheden. 

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Ervaringen

"Wij hebben de uitvaart samen met Rien de Bruijne mogen regelen en vorm geven op de manier die wij wensten en bij ons past, geen doorsnee uitvaart maar zeer persoonlijk. Rien stond daarin naast ons, we kijken hier met een heel goed gevoel op terug."

Klik hier voor meer ervaringen

Neem contact op

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartgo.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten.