Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee / Schouwen-Duiveland partner van Monuta

 

Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee uit Zierikzee gaat samenwerken met Monuta. Beide partijen hebben hiertoe maandag 7 maart 2016 een overeenkomst ondertekend. Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee wordt hiermee ‘partner van Monuta’.

Rien de Bruijne, directeur en uitvaartbegeleider van Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee en Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland: “Ik ben erg blij met de samenwerking met Monuta. In de aanloop naar deze samenwerkingsvorm is gebleken dat wij een gedeelde visie hebben en met deze grote uitvaartorganisatie als partner achter ons hebben wij de mogelijkheid om het onderscheidende karakter van ons uitvaartbedrijf verder gestalte te geven en zijn wij in staat om onze cliënten nog beter van dienst te zijn en groei te realiseren. Ons werkgebied wordt groter omdat wij ook de verzekerden van Monuta op Goeree-Overflakkee mogen gaan bedienen. Bovendien kunnen we in deze samenwerking gebruik maken van schaalvoordelen zoals inkoopvoordeel. Ik wil benadrukken dat wij geen franchise-onderneming van Monuta geworden zijn; we blijven volledig zelfstandig en vrij in de manier waarop wij onze cliënten willen bedienen, ook als zij elders verzekerd zijn.

Directeur Uitvaartzorg bij Monuta, Roos Zwetsloot: “De afstand tussen onze vestiging in Goes en Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee is groot. Voor Monuta is het belangrijk dat wij een betrouwbare partner hebben op plaatsen waar we nu nog niet goed vertegenwoordigd zijn, zodat we altijd dichtbij onze klanten zijn. Deze partner hebben wij gevonden in Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee. De organisatie van Rien de Bruijne is stevig verankerd in de regio en heeft een goede naam opgebouwd. Maar hij heeft ook het geloof dat we samen sterker zijn. Vanuit de samenwerking kunnen beide partijen groeien en de kwaliteit van onzer beider dienstverlening verder verhogen. We zijn daarom ook bijzonder verheugd dat Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee vanaf nu ‘partner van Monuta’ is."

 

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Ervaringen

"Wij hebben de uitvaart samen met Rien de Bruijne mogen regelen en vorm geven op de manier die wij wensten en bij ons past, geen doorsnee uitvaart maar zeer persoonlijk. Rien stond daarin naast ons, we kijken hier met een heel goed gevoel op terug."

Klik hier voor meer ervaringen

Neem contact op

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartgo.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten.